(TV**) Kukësi Vllaznia drejtpërdrejt live 3 nëntor 2022
Albania - KS Teuta Durrës - Results and fixtures - Soccerway
Erzeni vs Teuta Durres falas streaming video dhe rrymë video (2023
KF Erzeni vs Teuta Durres - Oddspedia
dakikada Cerci, girdiği ikili mücadeleyi kazanarak topu bekletmeden El Kabir’in önüne attı. Çapraz pozisyonda kaleci ile karşı karşıya kalan El Kabir, düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 1-388. dakikada Dorukhan’ın pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Oğuzhan, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-4. Beşiktaş'ın gençleri parlıyorPepe, Babel, Adriano, Gökhan Töre, Lens ve Roco'nun sakatlık, Tolgay Arslan'ın ise kadro dışı olması sebebiyle Kayseri'ye 7 eksikle giden siyah-beyazlılar, ısınma esnasında da Gary Medel, karşılaşmanın 40'ıncı dakikasından sonra ise Gökhan Gönül'ün sakatlanmasıyla Ankaragücü'nü tam 9 eksikle yenmiş oldu. Bu oyunculardan Pepe, Babel, Adriano, Lens, Medel ve Gökhan Gönül'ün doğrudan ilk 11 oyuncusu, Gökhan Töre, Roco ve Tolgay Arslan'ın da oyuncu değişikliklerinde ilk tercihler olduğu düşünüldüğünde Beşiktaş'ın aldığı galibiyetin önemi daha net anlaşılıyor.
(transmetim i drejtpërdrejtë@@@) Erzeni Kukësi shiko live 17
Teuta Durres 1-2 Erzeni Shijak - November 14, 2022
Beşiktaş'ın kötü oyunu ve puan kayıpları, santrforların yetersizliği ekseninde fazlasıyla tartışılınca denenmeyen tek golcü olan Güven Yalçın, Demir Grup Sivasspor maçında beklediği şansı buldu. Beşiktaş'ın, Sivasspor maçını 2-1 kaybetmesine rağmen tek golü Güven'den geldi ve genç golcü maç sonunda alkışlanan birkaç isimden bir oldu. Ankaragücü maçı ise Güven Yalçın için bir kez daha yeteneğini gösterme fırsatının olduğu maçtı ve Güven, attığı gol ile 1'inci santrfor olma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğinin sinyalini verdi. Güven'in gol vuruşundaki ustalığı ise maça dair en çok konuşulan anlardan biriydi. ORTA SAHADA ARANAN KAN DORUKHANAnkaragücü maçında dikkat çeken bir diğer genç oyuncu Dorukhan Toköz'dü. Dorukhan, sürpriz bir şekilde ilk kez 11'de oynadığı Genk deplasmanında da göz doldurmuştu.
(((TRANSMETIM<<<))) Kukësi Teuta Durrës shiko live 11
Bu oyuncunun sert şutunda top ağlarla buluştu. 0-127. dakikada sağ kanatta çizgiye kadar inen Dorukhan’ın ortasında arka direkte Mustafa, topu filelere gönderdi. 0-234. dakikada ceza sahasına atılan topla sağ çaprazda topla buluşan El Kabir’in vuruşunda kaleci Karius topu kornere çeldi. 37. dakikada ceza sahasına açılan ortada topla buluşan El Kabir sol çaprazdan şutunu çekti ancak kaleci Karius meşin yuvarlağı kornere çeldi. 44. dakikada Dorukhan’ın ara pasıyla topla buluşan Güven’in kalecinin üzerinden aşırtma vuruşunda top ağlarla buluştu.
Sezona Negredo, Vagner Love, Cyle Larin ve Mustafa Pektemek'in arkasında başlayan 19 yaşındaki golcü oyuncunun şansı, Negredo'nun Al Nasr'a transfer olmasıyla biraz olsun artmaya başlamıştı. Ancak teknik direktör Şenol Güneş önce Cyle Larin, sonrasında Vagner Love tercihlerinde ısrar edince zaman zaman kadroya dahi giremeyen Güven, ligin 10'uncu haftasında oynanan Çaykur Rizespor maçıyla düzenli olarak kadroya girmeye ve süre almaya başladı.
[Sot@@] Teuta Durrës Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë 2022
[[TRANSMETIM TELEVIZIV!]<<<] Teuta Durrës Erzeni
[TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË>>] Tirana Egnatia
KF Erzeni vs KF Teuta Durrës live score, H2H and lineups